la autèntica escapada rural

La casa

Casa Rural Pozuelo 1 JABUGO en una finca de 40 Ha, a la zona amb major densitat arbòria d'España (destacant sureres, castanyers i oliveres). Ideal per relaxar-te i fer passejades fins a altres pobles propers. Es troba a només 200 m del camí a Ribera de Jabugo, que ens condueix a Jabugo (700 m).

Ctra. N-435 (Huelva-Badajoz), circunvalación Jabugo Km 131, 21290 Jabugo ES

+34617391185 happyflis.obc@gmail.com
Casa Rural Pozuelo 1 JABUGO es troba dins d'una finca de 40 Ha, en una zona amb la major densitat arbòria d'Espanya (destacant sureres, castanyers i oliveres). Dedicada a la producció de nous i castanyes ecològiques, té 50.000 m2 dedicats a la noguera (amb collita de nou ecològica, certificada pel CAAE). Ideal per relaxar-te i fer passejades fins a altres pobles propers. Es troba a només 200 m de camí Ribera de Jabugo, que ens condueix a Jabugo (700 m). La bellesa de castañar destaca especialment a la tardor, on passa de l'verda a l'vermell i a el groc.

Habitacións

Casa rural Pozuelo 1

2 Adults

View All

Our Guests Say:

Increïble la sensació de pau i aïllament, a escassos minuts de Jabugo. Una veritable casa rural, envoltada de boscos de noguera, sureres, alzines i castanyers. Pau infinita. Jesús, l'amfitrió, accessible, afectuós i molt atent. Realment, crec que és la millor experiència rural que hem tingut. Vam fer bones excursions (a peu) i ja estem desitjant tornar i conèixer més aquell entorn fascinant (Manuel - Getafe, Madrid)